Aromatouch Massage

“Ik voelde me na de massage erg vermoeid, maar na een nacht goed slapen voelde ik me de volgende dag uitgerust. Het was net alsof er een heleboel emoties uit me waren gegaan.” Gea

Christelijkspiritueelcentrum034 (2)Zoek je een bijzondere ervaring bovenop een ontspannende massage? Vraag dan naar de essentiële oliën!

Sinds mei 2016 werken we in het centrum met het merk DoTerra.  Een puur natuurlijke olie aanbiedt, waarvan de werking heel sterk is. Naast het lekkere geurtje, krijgt je massage door het toevoegen van etherische olie een extra dimensie. Je kunt kiezen uit een selectie van geuren zoals Mirre, Nardus, Wierook, Lavendel en  Sinaasappel. Of je gaat voor de Aroma-touch.Christelijkspiritueelcentrum035 (2) Een blend (een speciale mix) die alle therapeutische voordelen van enkelvoudige oliën combineert. Een heerlijke ontspanning!

Aroma-touch (of een andere olie) toevoegen kost      €   2,50

Heb je behoefte aan een ontspannen massage-plus ? Mail of bel voor een afspraak

 De AromaTouch™ Techniek

In mei 2017 is het CSC aromatouch techniekgecertificeerd om deze klinische massage te geven. Door een zachte aanraking met gebruik van 8 verschillende essentiële oliën, brengt ultieme ontspanning en helpt je lichaam door het zelfgenezend vermogen te stimuleren. Een weldaad bij pijnklachten, het immuunsysteem uit balans is, bij stress.

aromatouch beeld
De therapeutische oliën die gebruikt worden:
  • stap 1: Balance & Lavendel
  • stap 2: Melaleuca (teatree0 & On Guard
  • stap 3: AromaTouch & Deepblue
  • stap 4: Wilde Sinaasappel & Pepermunt

aromatouch olien

Contra-indicatie: pure essentiële olie zijn hoog geconcentreerde stoffen. Het is niet mogelijk om deze massage te ondergaan in de laatste 3 maanden van de zwangerschap, als je borstvoeding geeft, bij het gebruik van bloedverdunners.

Kijk voor de kosten in de Shop

Direct een afspraak maken